سلام بر خاتمی درود بر خاتمی
دولت یازدهم در حالی به پایان سال دوم تشکیلش نزدیک می شود که عملکرد آن از دید کارشناسان اقتصادی چندان قابل دفاع نبوده و روند رو به بهبودی را نیز شاهد نیستیم. هرچند در اکثر موارد تقصیر ها به گردن دولت قبل انداخته می شود (نگارنده قصد دفاع از عملکرد دولت قبلی را ندارد) و وضع نامناسب فعلی ادامه وضعیتی که "دولت قبل به وجود آورد" عنوان می شود، و در مواردی عنوان می شود که تمرکز دولت بر سیاست خارجی بوده و یا اینکه مجلس برای دولت مانع ایجاد کرده و "اجازه نمی دهد دولت کارش را بکند".
البته ممکن است برخی از این استدلال ها از پایه های منطقی برخوردار باشد، اما به طور کلی عملکرد ضعیف دولت را نمی توان با این دلایل توجیه کرد. هرچند حال که برجام به مرحله اجرایی شدن رسیده و لیست مقبول دولت از تهران نیز اکثریت آراء را کسب کرده ( و مجلس بدون در نظر گرفتن دور دوم تقریبا ساختاری متوازن دارد) وقت آن رسیده که عملکردی مناسبی که رئیس دولت یازدهم وعده آن را داده بود را به نظاره بنشینم.
اما از طرفی اخیرا برخی رفتارهای دولتمردان رگه هایی از صحبت های عوام پسند و منحرف کننده اذهان از مسائل اصلی کشور و دغدغه های مهم مردم را به ذهن متبادر می کند. از جمله این رفتارها صحبت های چند روز اخیر ریاست محترم جمهوری و تأکید وی بر آوردن نام رئیس دولت اصلاحات، سید محمد خاتمی است. البته بحث ممنوع التصویری ایشان و پیگیری قانونی این مسئله نیز از مسائل مهم است، نه از دید اینکه چه فردی دچار این مشکل شده، که از دید قانون و اینکه رفتارهای خلاف قانون در کشور باب نشود و هیچ کس نتواند بدون دلیل محکم قانونی فردی از جامعه را از حقوق شهروندی و قانونی اش منع کند.
با این حال از دولت یازدهم و در رأس آن ریاست محترم جمهور انتظار می رود نسبت به همه مسائل مهم کشور همین قدر حساس بوده و نسبت به وضعیت معیشتی مردم و اقتصادی کشور حساس تر باشند، چرا که افراد می آیند و می روند، اما خدمت صادقانه به مردم همواره ماندگار خواهد بود.
- ۹۴/۱۲/۱۷